Alles weer on fleek met dit wimperserum

Je wimpers zijn een essentieel onderdeel van je looks. Ze zitten per slot van rekening direct op je ogen. Nu kan het zo zijn dat je wimpers niet helemaal meer zo zijn zoals ze hadden moeten zijn. Dit vanwege beschadiging, epileren of make-up. De oplossing om de beschadigde plekjes in je wimpers te herstellen is door een speciaal wimperserum te gebruiken. Maar welk wimperserum is echt geschikt om weer mooie volle wimpers te krijgen? Je kunt een risico nemen met een willekeurig merk uit de winkel, of je gaat natuurlijk voor bewezen kwaliteit. Met het wimperserum van RefectoCil weet je zeker dat je de juiste methode gebruikt om je wimpers weer gezond en sterk te maken.

Volle wimpers

In korte tijd weer lange en stevige wimpers

Het wimperserum van RefectoCil is ontworpen om jouw wimpers weer natuurlijk vol te krijgen. Het wimperserum stimuleert de haargroei van je wimpers. Door het serum dagelijks op te smeren zorg je ervoor dat je wimpers weer gaan groeien en dikker terugkomen dan ze ooit zijn geweest. Dit smeren doe je op dezelfde manier als dat je eyeliner opdoet. Al binnen 4 tot 6 weken zie je al duidelijk resultaat dat het echt werkt. Het voordeel is dat je zelf bepaalt hoe lang je je wimpers wilt hebben.

Wimperserum

Heb je de gewenste lengte behaald? Dan kun je het wimperserum afbouwen van dagelijks naar om de twee tot drie dagen insmeren. Dit doe je om het volume te behouden dat je hebt gekregen en je wimpers eraan te wennen dat ze nu deze lengte hebben. Je hebt aan één flesje al voldoende om de hele zitting mee te doen. Wil jij ook prachtige volle wimpers die natuurlijk ogen en je look helemaal afmaken? Bestel dan het RefectoCil wimperserum en begin vandaag nog met het insmeren.