Drank bezorgen en altijd netjes op tijd

Drank bezorgen en dan altijd netjes op tijd en altijd preciest ontvangen wat je ook hebt besteld? Dat is waarop ik dedrankengroothandel.nl telkens weer op kan vertrouwen. Niets is zo ergerlijk dan wanneer een bestelling fout wordt aangeleverd. Of wanneer jouw groothandel zelf iets niet op voorraad heeft. Deze twee ergernissen zijn voor mij de reden geweest om vorig jaar over te stappen naar een andere groothandel. Daarvoor ben ik een op het internet op zoek gegaan naar een beter adres en toen ik op deze website uitkwam, sprak mij dit enorm aan.

Daarom heb ik de drank laten bezorgen en dut kwam direct al netjes op tijd bij ons aan.

Drank bezorgen

Drank bezorgen

Je kunt drank bezorgen uitbesteden aan dit bedrijf. Maar ook kun je zelf jouw bestelling ophalen. Nu ik al een jaar lang diverse bestelling heb gedaan, kan ik zeggen dat dit bedrijf nog nooit iets is vergeten om welke reden dan ook. 

Maar dan wil ik ook nog even benadrukken dat de prijzen zo laag zijn. Dat je ook voor de consument jouw prijzen laag kunt houden. Voor elk drank soort weet ik zeker dat jij het niet zomaar elders goedkoper kunt vinden. Je vindt hier alle biersoorten, wijnen, likeuren en natuurlijk ook frisdranken. Wanneer je bijvoorbeeld een bestelling plaatst voor een evenement, dan kun je hier ook direct de plastic beker mee bestellen.

Neem zelf eens een kijkje op de website

Ik nodig je bij deze uit om zelf eens op de website te kijken. Ondanks dat de prijzen al erg laag zijn. Is het alsnog mogelijk om een offerte op te laten maken om nog meer voordeel te behalen. Wie weet ben jij wel de volgende tevreden klant van dit bedrijf. Daarom mocht deze aanrader niet op dit blog ontbreken want goede tips zijn er immers om te delen toch?

 

Alcohol