Flexwerken BHV, volg de juiste training

Flexwerken BHV kan zeker een goede combinatie zijn. Tegenwoordig werken veel bedrijven met personeel die geregeld thuis kunnen werken bijvoorbeeld. Maar wat moet je nu als een van deze medewerkers een bedrijfshulpverlener is, thuis werkt en er gebeurd een ongeval op de werkvloer? Flexwerken BHV moet dus zijn opgelost als deze medewerker thuis werkt. Daarom moet er een samengesteld plan komen binnen de betreffende branche.

Flexwerken BHV

Flexwerken BHV, kijk eens op deze website

Over flexwerken BHV heeft de organisatie, G4S goed nagedacht. Wanneer je eens op de website kijkt, dan zal je snel zien dat hier een goede constructie voor is bedacht. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken als een bedrijfshulpverlener net die dag thuis werkt als een collega bijvoorbeeld van de trap af valt. 

Wat dit bedrijf ook te bieden heeft, is een training op maat. Aan de hand van de risico’s die binnen jou branche het meest van toepassing zijn. Kan er een opleiding worden samengesteld. Denk hierbij aan het werken met gevaarlijke stoffen. Of is het risico op brand heel erg aanwezig bij jou op de werkvloer?

Neem zelf eens een kijkje op de website

Neem daarom eens een kijkje op de website. Ontdek hier wat dit bedrijf kan betekenen voor jouw organisatie. Hierdoor ben jij ervan verzekert dat jouw personeel goed is getraind als zich een ongeval of misschien een ramp voordoet. Dit kan namelijk levens redden! Want voordat de hulpdienst ter plaatse is, dan moet de omgeving wel weten wat zij voor die tijd moeten doen. Hierdoor kun je erger schade en/of letsel zelfs voorkomen. Een veilige werkvloer is dus eg belangrijk, ook al heb je de onveiligheid niet kunnen voorkomen. Als werkgever ben je immers verantwoordelijk voor je personeel. Schrijf je daarom nu nog in om ervoor te zorgen dat je personeel weet wat zij moeten doen in geval van nood.

BHV