Snackmobiel voor mijn geslaagde babyshower

SnackmobielSnackmobiel heeft ervoor gezorgd dat mijn babyshower onvergetelijk was. Een goede vriendin van mij heeft mij geholpen bij het regelen hiervan en zij kwam met dit idee. Ik had dit al eerder een keertje gezien op een bedrijfsfeest van mijn vriend, maar had er helemaal niet meer aan gedacht. Mijn vriendengroep is heel erg groot en daarom had ik ook een flinke gastenlijst. Het zou beginnen met alleen de vrouwen en eindigen met ook alle mannen en andere aanhang erbij. In de middag hebben wij met alle vriendinnen leuke spelletjes gedaan die te maken hebben met mijn zwangerschap. Zo hebben wij babyhapjes gegeten en geraden welke ingredi├źnten hierin zaten. Dat was heel erg leuk en ik keek er ook naar uit om in de avond met de anderen gezellig bij te kletsen.

Snackmobiel heeft top bediening

Snackmobiel

Rond een uur of 4 kwam de frietwagen van Snackmobiel naar de locatie. Het zag er heel erg leuk uit en bracht meteen veel sfeer. Niemand had verwacht dat wij zoiets zouden regelen, dus dat was voor hen een leuke verrassing. Wel hadden wij gezegd dat iedereen met een lege maag moest komen en daar had iedereen gelukkig naar geluisterd. Toen het etenstijd was, gingen mensen in kleine groepjes naar de kar om hun bestelling achter te laten. Het verloop was heel erg snel en daardoor heeft niemand lang hoeven wachten op zijn of haar patatje. Dat vond ik een onwijs voordeel, want wachten als je honger hebt is naar mijn idee het naarste wat er is. Ook de kwaliteit van alles wat geserveerd werd, was heel erg goed. Niemand heeft iets te klagen gehad en daarom vond ik het echt een geslaagde dag. Mocht jij nieuwsgierig zijn geworden of zij jou ook iets te bieden hebben, neem dan zeker een kijkje op de website!