Vakantiehuis huren op een prachtlocatie

Vakantiehuis huren in eigen land dat kan op vele plaatsen. Maar ben jij eigenlijk al eens bij, Park ‘t Eekhoornnest geweest? Wanneer je eens kijkt op de website dan zal je hier beslist een goede indruk krijgen. Want het is hier echt prachtig. Inmiddels kan ik bevestigen dat het er in het echt nog veel mooier uit ziet. Twee maal per jaar vertrek ik met mijn gezin naar dit park en wij hebben het hier altijd erg naar ons zin. De huizen zijn erg sfeervol ingericht. Deze zijn ook erg schoon en dat vind ik best wel een compliment waard. Ook zijn de bedden erg goed en hierdoor kan iedereen extra goed slapen.

Een vakantiehuis huren midden in de natuur. Dit wil toch iedereen?

Vakantiehuis huren

 

Vakantiehuis huren wanneer je wilt

Je kunt hier een vakantiehuis huren wanneer je maar wilt. Dit park is namelijk het hele jaar open. Wij vinden het leuk om hier in de lente en in de winter een weekje te verblijven. Het leuke hiervan is, is dat je hier telkens in een andere omgeving lijkt te zitten. Elk seizoen heeft echt zijn eigen schoonheid en wij vinden dit erg fijn. Gelukkig is iedereen in ons gezin een echt buitenmens. Wij houden ervan om heerlijk te wandelen in de natuur. Lekker met een picknickmand op zak en dan maar eens zien waar wij uitkomen. De kinderen kunnen hun energie kwijt en mijn man en ik verdwalen in het mooie uitzicht.

Omdat ik er nu al weer erg naar uit kijk om weer te vertrekken naar deze heerlijke plek. Ben ik op het idee gekomen om deze aanrader op dit blog achter te laten. Want het is zeker de moeite waard om eens te kijken op de website. Je zal direct zien wat ik bedoel met mijn aan te raden bericht.

Vakantiewoning