Mijn zoektocht naar een theorieboek rijbewijs a

Ook ik ga ervoor! Mijn rijbewijs halen! Althans, ik ga het proberen. Behalve de praktijklessen blijkt er op theoretisch gebied ook genoeg te leren. Om deze reden zocht ik een theorieboek rijbewijs a. Ik kwam terecht op www.alletheorieboeken.nl en keek vol verbazing naar de genoemde prijzen. Ik dacht dat het veel duurder zou zijn! Een dik boek met daarbij een duidelijk overzicht van de verkeersborden leek me perfect. En dat is ook inderdaad zo. Duidelijke afbeeldingen en heldere uitleg, perfect! Ook werd het boek erg snel geleverd, wel zo fijn! Ik kon er dus snel mee aan de slag.

Met vlag en wimpel geslaagd

Een studiebol ben ik nooit geweest. Gelukkig is dat geen vereiste om het examen te halen en vooral niet met de lessen die ik uit dit boek heb geleerd! De uitleg is erg duidelijk en op den duur zat ik met plezier te leren! De kwaliteit van dit boek is ook erg goed. Het is erg duurzaam en ik weet zeker dat ik er regelmatig in terug zal kijken al is het alleen maar om alles nog eens te herhalen. Ik kan met een grote glimlach op mijn gezicht vertellen dat het certificaat voor het theorie-examen binnen is! Ik was meteen de eerste keer geslaagd. Dit had ik stiekem ook wel verwacht, het boek heeft me zo goed geholpen. Volgende week ga ik op voor mijn praktijkexamen! Wish me luck! Het zal vast goed komen als ik de theorie in de praktijk ga brengen.