Dit zijn de voordelen van de Ford F 150 Raptor

De Ford F 150 Raptor is een grote auto die voornamelijk in Amerika erg populair is. Toch maakt deze auto nu ook in Nederland een opmars. Wat zijn nu precies de voordelen van de Ford F 150 Raptor? In dit artikel sommen wij ze voor je op.

ford f 150 raptor

Fantastisch uiterlijk

Het uiterlijk van de auto is toch wat je als eerste opvalt. Gelukkig is dit bij de Ford F 150 Raptor dik in orde. De auto ziet er fantastisch uit en is sportief uitgevoerd.

Uitstekende motor

In Ford F 150 modellen van voor 2017 zit een V8 motor. De modellen die vanaf 2017 zijn ontwikkeld beschikken over een 3,5 liter EcoBoost V6. Beide motoren werken uitstekend. Met de EcoBoost V6 kun je binnen 6,3 seconden naar de 100 kilometer per uur.

ford f 150 raptor

De allerbeste kwaliteit

Een groot formaat, een mooi uiterlijk en een uitstekende motor is natuurlijk niet alles. Je wilt ook dat de rest van de auto van zeer goede kwaliteit is en dat alle onderdelen lang meegaan. Bij de Ford F 150 is dit het geval. Zowel de binnen- als de buitenkant van deze auto zijn eigenlijk onverwoestbaar. Zo zijn de velgen bijvoorbeeld van uitstekende kwaliteit, waardoor de banden zelfs onder extreme omstandigheden goed op de velgen blijven zitten.