E-sigaret aanschaffen

Onlangs heb ik voor mijzelf een E-sigaret aangeschaft. het was eigenlijk de bedoeling om helemaal te stoppen, maar dat blijkt toch iets moeilijker dan ik had gedacht. Daarom wil ik het met een stapje ertussen gaan proberen. Echt stoppen kan altijd nog denk ik.

Van een goede vriend heb ik een tijdje een elektrische sigaret uit mogen proberen. Best wel een beetje raar, maar al snel had ik de smaak te pakken. Vooral de verschillende smaken die je hiervoor kan kopen zijn erg lekker. Toch maar voor mezelf zo een apparaat aanschaffen.

Online een E-sigaret gekocht

Ik ben een persoon die eerst alles wilt weten over een bepaald product, voordat ik tot eigen aanschaf over zal gaan. Online heb ik dan ook gezocht naar dit product en heb er meerdere gevonden. Vooral de website van de Smokestarter was erg interessant. Het assortiment wat hier te vinden is, is erg groot. Zo is het mogelijk om hier diverse sigaretten te kopen, maar ook de nodige accessoires, vloeistof en veel meer. Hier heb ik mijn favoriete smaak gekocht, de watermeloen. Best wel apart om te roken en de smaak van een watermeloen in de mond te krijgen.

Inmiddels ben ik helemaal overgestapt naar deze manier van roken. Elke keer kan ik een andere smaak nemen, want ik heb inmiddels een flinke voorraad ingekocht.