Een professionele drone video laten maken

Er zijn verschillende situaties denkbaar, waarbij een professionele drone video laten maken een interessante optie kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan het opnemen van een promotiespotje voor je bedrijf, het vastleggen van de mooiste dag uit je leven, of het opnemen van een aftermovie voor een festival wat je organiseert. Voor het maken van een video met een drone kun je voor de hulp van een dronepiloot kiezen. Vaak zijn deze piloten niet alleen werkzaam als bestuurder van een drone, maar ook als fotograaf. Zij hebben hierdoor een goede kijk op de juiste compositie om de mooiste beelden van evenementen vast te kunnen leggen!

Drone video laten maken

Drone video laten maken voor je bedrijf

Als bedrijf kan een drone video laten maken interessant zijn om een promotiefilmpje op te nemen. Laat bijvoorbeeld een overzichtsvideo maken van je bedrijventerrein en plaats daar een begeleidende tekst onder, om je bedrijf aan potentiële klanten te introduceren. Een soortgelijke video kan ook interessant zijn voor sportverenigingen. Zij kunnen bijvoorbeeld een video van hun sportvelden, kantine en kleedkamers laten maken. Het maakt direct een goede indruk op potentiele, nieuwe leden. Ook hierbij kan een dronepiloot je helpen bij het vinden van de juiste compositie. Naast de mogelijkheid om video’s vanuit de lucht op te nemen, behoort ook het maken van foto’s tot de mogelijkheden.

Dronepoint Nederland

Zelf een video maken is vaak erg lastig

Naast de mogelijkheid om een gespecialiseerde partij in te schakelen voor het opnemen van een video, zou je zelf ook aan de slag kunnen gaan. Houd er echter rekening mee, dat het maken van een dronevideo behoorlijk lastig kan zijn! Niet alleen hebben veel mensen hier niet de juiste materialen voor (een kwalitatief goede drone en bijpassende camera). Ook hebben mensen vaak nooit eerder met een drone gevlogen. Dit maakt dat beelden minder scherp worden en daarbij sterk kunnen bewegen. Iets wat de kwaliteit van het eindproduct bepaald niet ten goede komt.