Extra hulp met de leesliniaal

De leesliniaal is bedoeld voor mensen die slechtziend zijn of dyslexie hebben. Deze hulpmiddel is bedoeld als ondersteuning om jouw inzicht te verbeteren. Tijdens het vergroten van je leeswerk onderstreept de leesliniaal ook gelijk waar je bent zodat je het niet door elkaar haalt en weet waar je leest.

Handig product

De leesliniaal is een echte aanrader! Ik heb product zelf gekocht en ik gebruik de leesliniaal al meer dan 2 jaar lang. De leesliniaal werkt nog steeds als een gloednieuw product en de vergrootglas is ook nog steeds helder. De producten lijken nog als nieuw! Ik vind het een zeer nuttig product en het is ook nog eens handig om mee te nemen. Het neemt geen plaats in want je kan het tussen je map of boek stoppen en weet je gelijk op welke bladzijde je bent voor de volgende keer. Het past anders ook in je portemonnee of je handtas. Ik ben nogmaals erg tevreden over de leesliniaal. Het heeft mij meerdere keren geholpen toen ik bijvoorbeeld mijn bril thuis was vergeten en ik spoedig mogelijk een contract moet ondertekend op mijn werk had ik zo mijn leesliniaal bij de hand. De leesliniaal had mij voldoende geholpen tijdens mijn probleempje.

Contact

Wij zijn een wereldwijde groothandel die levert via een webshop als in de winkel. Als u vragen heeft over de producten kunt u altijd telefonisch contact opnemen met het bedrijf of u kunt langskomen in een van de showrooms.  De showrooms zijn gevestigd in Oisterwijk.