Mis nooit meer iets met GTST-gemist

Als je een aflevering gemist hebt van je favoriete soap is dat geen punt meer want hiervoor ga je gewoon naar GTST-gemist. Op zowel je smartphone, tablet, laptop of televisie is deze service beschikbaar.

Kies voor een abonnement dat bij jou past

Als je ervoor kiest een aflevering te bekijken die nog niet uitgezonden is op televisie of die langer dan een week geleden geweest is betaal je er wel voor om deze aflevering te zien. Dit kan op verschillende manieren. Je kunt ervoor kiezen een abonnement te nemen op RTL XL waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. Je kunt kiezen uit een Premium abonnement dat je 3,99 per maand kost en waarmee je alle programma’s die bij RTL uitgezonden worden, dus ook GTST, kunt terugkijken. Als je nog meer wilt kijken kun je er ook voor kiezen een RTL XL Premium abonnement samen met Videoland te kiezen. Dit kost je 8,99 per maand maar dan kun je ook naast alle programma’s die je gemist hebt onbeperkt genieten van de nieuwste films en series.

Inloggen bij gratis kijken

Als je ervoor kiest een betaald abonnement te nemen kun je ook nog afleveringen bekijken van GTST die meer dan een week eerder uitgezonden zijn. Bij een gratis abonnement kun je een week terugkijken en log je voor de afleveringen die je nog wilt zien wel even in.