Puppy training is heel eenvouding bij 123tinki.com voor elk hondengeluk

Een puppy training is heel eenvoudig om voor te kiezen. Door een goede training zorg jij er zeker voor dat jouw puppy gelukkig wordt. De meeste weten namelijk niet dat de eerste 6 maanden van een puppy leven zeer belangrijk zijn om trauma’s en gedragsproblemen te voorkomen. Puppy training is heel eenvoudig om dat te voorkomen, om zo een goed leven te creëren voor jouw hond en jezelf natuurlijk.

Voordelen van een puppy training

Tinki is de nummer 1 hondenschool van Nederland. Bij Tinki staat het geluk van een hond vooraan en hebben daarom een goedkope cursus met vele extra’s bedacht. Zo krijg je als je nu kiest vele extra’s. 10 puppy boeken waar alles in staat wat je moet weten, 30 uur verdeeld in 75 video’s met trainingen die je op gemak kan pauzeren en terugspoelen als je het niet hebt begrepen, planningen en levenslang toegang. Plus alle vragen die kunnen opkomen in de eerste 180 dagen, kun je zeker weten de antwoorden bij ons vinden!

Ze hebben bij Tinki ruim onderzoek gedaan onder 10.000 hondeneigenaren wat problemen kunnen zijn/worden bij het opvoeden van een puppy. Hier kwamen 7 problemen naar voren. Dit is bij de eerste 180 dagen cruciaal om te voorkomen dat een hond de 7 problemen krijgt, door een verkeerde manier van opvoeding. De puppy training is heel eenvoudig gericht om die problemen te voorkomen en nog veel meer. Er hebben hondenexperts ruim 2 jaar gewerkt om de perfecte puppy training in elkaar te zetten. Zo kan je bij Tinki voor de beste kwaliteit de beste puppy training bestellen. plus vele extra’s! Kiezen voor een puppy training is heel eenvoudig nu!

De puppy boeken

Bij de 10 puppy boeken die je krijgt, staat over elk onderwerp duidelijke uitleg die je op elk moment van de dag rustig kan doorlezen. De puppy training is heel eenvoudig en slim om te kiezen, voor je de puppy in huis neemt. Zo kan je alvast rustig alles doorlezen, zodat je goed voorbereid en meteen aan de slag kan. Doordat de puppy training op elke smartphone, tablet en laptop te gebruiken is, kan je op elk moment waar en wanneer jij wilt hem aanzetten om met jouw puppy te trainen.

 

De modules zijn 10-delig en gaan steeds over een ander onderwerp, zo zie je hieronder precies welke onderwerpen er zijn:

 

Module 1: Daar is je puppy eindelijk. Hier staan alle voorbereidingen en oefeningen voor de eerste weken als je puppy er is.

Module 2: Ongewenst en onveilig gedrag afleren.

Module 3: Hoe maak jij je puppy zindelijk in 11 stappen.

Module 4: Buiten afleren op spullen en handen

Module 5: Leren om een puppy alleen te zijn

Module 6: leren je hond te wennen aan een bench

Module 7: hoe leer je je puppy doorslapen

Module 8: De basiscommando’s voor puppy’s

Module 9: Een puppy leren aan de lijn te lopen.

Module 10: 146 tips bij het opvoeden van een puppy