Superleuk bungalowpark Limburg om met je familie heen te gaan!

Met mijn familie ga ik in de vakanties graag naar bungalowpark Limburg de Leistert. We huren dan een bungalow en dat is altijd reuzegezellig! De huisjes zelf zijn van alle gemakken voorzien, maar de omgeving van de Leistert is ook zeker niet verkeerd. In dit artikel vertel ik je graag meer!

Prachtige omgeving

Bungalowpark Limburg

Wij zijn echt gek op de Limburgse natuur en vanuit de Leistert kun je verschillende nationale parken bezoeken. Zo zijn we met de hele familie bijvoorbeeld al vaak naar Nationaal Park de Meinweg geweest vanwege de uitgestrekte heidevelden, beekdalen en vennen. Dit park is 1800 hectare groot, dus je kunt hier de hele middag wandelen en als je geluk hebt, dan kom je soms nog wilde zwijnen en adders tegen! Bij bungalowpark Limburg kun je trouwens fietsen huren en dat raad ik persoonlijk ook echt aan, want dan kun je naast Nationaal Park de Meinweg ook meteen Nationaal Park De Groote Peel aantikken.

Gezellige bungalows

Bungalowpark Limburg

De bungalows van de Leistert vind ik echt fijn om in te verblijven, want ze zijn van alle gemakken voorzien. Er is onder andere een vaatwasser en flatscreen tv aanwezig en de bedden liggen heerlijk. Er is zelfs een vloerverwarming in de bungalow, waardoor het hier in de herfst en winter ook extra knus en comfortabel is. Ik vind het bijvoorbeeld heel leuk om op een koude en regenachtige avond binnen te blijven en met mijn familie spelletjes te doen. Chips, bier en andere snacks kunnen we in de supermarkt kopen (ook aanwezig op het bungalowpark Limburg). Zie jij zo’n gezellig avondje met je familie of vrienden ook wel zitten? Boek dan snel een bungalow in de Leistert!