Autoschade Direkt in Den Haag heeft mij geholpen

Dankzij Autoschade Direkt uit Den Haag kan ik weer met plezier autorijden. Sinds een paar weken hebben wij een nieuwe auto. Met de auto is niks mis mee, echter is hij een flink stuk groter dan dat wij hadden! Vorige week was ik voor de eerste keer met de auto op stap. Laat dit dan gelijk fout gaan! Ik wilde namelijk de auto bij ons voor de deur inparkeren. Pardoes had ik het paaltje bij de boom niet gezien en ben hier tegenaan gereden. Mijn vrouw vond het zonde om hem te laten maken, alleen wist ik van mijzelf dat ik hier aan ga storen als ik het niet doe. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een garage in Den Haag te zoeken die het kan maken.

Autoschade Direkt

Mijn zoektocht heb ik online voortgezet

Uiteindelijk ben ik online gaan zoeken en kwam ik terecht op de website van Autoschade Direkt. Op deze website is het mogelijk om de foto’s van de schade door te sturen. Vervolgens zullen zij een prijsindicatie sturen om hem te laten maken. De foto’s werden gemaakt en vervolgens heb ik dit geupload op de website van dit bedrijf. Binnen een mum van tijd heb ik hier een reactie op ontvangen met de kosten. Gelukkig vielen de kosten mee en heb ik ervoor gekozen om het te laten maken.

Dankzij Autoschade Direkt weer rustig autorijden

Mijn vrouw was er uiteindelijk wel erg blij mee dat de schade is gemaakt. Nu maar hopen dat wij in de toekomst geen schade meer zullen rijden met de auto.