Fietsen met de bakfiets lastig?

Rij jij liever met een bakfiets of met een gewone fiets? In het begin leek het zo dat een bakfiets ontzettend zwaar is om mee te rijden. De bak voorop heeft aardig wat gewicht en hierdoor is het rijden minder mobiel geworden. Dit fabeltje wil ik maar al te graag uit de wereld helpen! Zelf heb ik onlangs ook een bakfiets gekocht en tot op de dag van vandaag ben ik hier onwijs tevreden mee. Erg wendbaar en hiermee fiets in eenvoudig langs de files op!

Met de bakfiets naar het werk

Natuurlijk is het hebben van een fiets zeer zeker geen slecht idee. Echter is het dan wel van belang dat de conditie wat beter moet zijn als normaal. De brug oversteken en vervolgens buiten adem zijn is natuurlijk niet het perfecte beeld. Toch moet ik zeggen dat ik graag met de fiets naar het werk ga. Dit scheelt mij onwijs veel tijd aangezien ik niet meer in de file hoef te staan. Op zich vind ik het niet erg om in de file te staan. Echter niet iedere dag zowel heen alsmede het naar huis rijden. Hierdoor heb ik er toen die tijd voor gekozen om een fiets aan te schaffen. Dat dit nou een bakfiets zou gaan worden had niet eerder gedacht. Al moet ik zeggen dat ik hier ontzettend blij mee ben!