Op iedere plaats folie aanbrengen

Op iedere gewenste plaats kun je glasfolie aanbrengen, niet alleen om de privacy te waarborgen maar ook decoratief. De meeste raamfolies kun je eenvoudig aanbrengen zonder bubbels of strepen. Bij statische raamfolie is de folie niet voorzien van een lijmlaag, maar blijft uit zichzelf een bepaalde tijd zitten. Deze folie is prima geschikt om aandacht te geven aan tijdelijke acties of wanneer iemand bijvoorbeeld 50 jaar wordt. Na afloop is de folie eenvoudig te verwijderen zonder dat er lijmresten achterblijven.

Glasfolie

Het opmeten van glasfolie voor je ontwerp

Wanneer je de raamfolie zelf inmeet moet je er rekening mee houden dat je dit niet te strak doet. Van zowel de hoogte als de breedte dien je 10mm af te halen, hierdoor heb je 5 mm aan beiden zijden speelruimte en komt de folie zwevend in het raam. Dit is om het aanbrengen eenvoudiger te maken en ervoor te zorgen dat je nooit hoeft te snijden of te knippen mocht het raam niet overal gelijk van formaat zijn.

Eigen ontwerp

Glasfolie

Met bepaalde programma’s op internet kun je een eigen ontwerp maken en deze vervolgens in de online ontwerper downloaden. Het is ook mogelijk om met je eigen software een ontwerp te maken, je dient er alleen rekening mee te houden dat je wel het goede bestand naar ons toe mailt. Ontwerp op deze manier je eigen raamfolie, voorzien van strepen, borders, figuren of andere elementen die je eraan toevoegt. Wanneer je een combinatie wilt van verschillende soorten folies dien je even contact op te nemen.