Een stijvolle Durea sandaal

Samen met mijn moeder waren wij online aan het shoppen voor onze vakantie naar het buitenland. Mijn moeder vertelde mij dat zij een hele mooie Durea sandaal op het oog had. Omdat wij beide erg van wandelen houden had mijn moeder daar goede schoenen voor nodig. Een flat is dan natuurlijk een perfecte schoen om aan te schaffen omdat het er leuk uitziet en daarnaast ook nog eens fijn loopt. Wij besloten om samen op de site te kijken waar zij de schoenen gespot had. Er waren erg veel verschillende kleuren en ontwerpen ontwerpen beschikbaar. Mijn moeder koos uiteindelijk voor de blauwe versie met een kleine hak.

Durea sandaal

Samen bestellen

Omdat ik had mee gekeken naar de Durea sandaal die mijn moeder wou bestellen was ik zelf ook even aan het rondkijken op de webshop. Ik was een erg mooie schoen tegen gekomen die heel subtiel goud gekleurd was. Ik was gelijk helemaal weg van de ze dus daarom besloot ik om die te kopen. Samen met mijn moeder plaatste ik dus een bestelling. Het was leuk dat wij beide nieuwe schoenen hadden voor onze reis naar het buitenland. Ik kan niet wachten totdat het pakketje eindelijk thuis bezorgt wordt.