Hier plaats jij je ICT vacatures

Heb je een ICT vacature voor jouw bedrijf openstaan of ken jij bedrijven die vacatures hebben? Dan is itprogrammeur.com misschien wel de geschikte website om de vacatures op te plaatsen. Hier kunnen namelijk vacatures geplaatst worden van allerlei soorten bedrijven zoals, jobhunters, grote multinationals maar ook kleine specialisten. Waardoor er een ruim aanbod gecreëerd kan worden en het niet gericht is op één doelgroep. Met als voordeel dat de vacatures snel en goed ingevuld kunnen worden.

ICT vacature plaatsen
Het plaatsen van een ICT vacature op itprogrammeur.com gaat heel eenvoudig. Het is mogelijk om je vacature handmatig op het platform te plaatsen. Een andere mogelijkheid is om via een XML koppeling de vacatures van jouw bedrijf te plaatsen. Hierdoor kun je binnen een handomdraai incidentele vacatures online zetten zonder dat je lang moet wachten. 

Gegarandeerd goede kandidaten
Er zijn veel mensen die solliciteren zodat het UWV kan zien dat ze aan de eisen voldoen voor een uitkering. Hierdoor krijg je sollicitanten die niet geschikt zijn of niet eens opzoek zijn naar de functie die wordt aangeboden. Door de vacatures te plaatsen op itprogrammeur.com, kom je gegarandeerd in aanraking met mensen die daadwerkelijk opzoek zijn naar deze baan. Dit komt mede doordat er alleen voor deze sector vacatures worden geplaatst en niet voor andere sectoren. Waardoor je dus zeker weet dat het serieuze kandidaten zijn en iets afweten van visueel ontwerpen, visual basiscs en PHP inhouden.