Online Dutchebike kopen

Als je op zoek bent naar een elektrische fiets van goede kwaliteit, maar wanneer je niet teveel wilt betalen is een Dutchebike aanschaffen een uitstekende keuze. Dit Nederlandse merk staat bekend om hun ruime keuze aan kwaliteit eBikes voor een vriendelijk prijskaartje. Welke modellen zijn er leverbaar, en waar kun je goedkoop een Dutchebike online bestellen? Dat lees je op deze pagina!

Fast & Furious is de online specialist in scooters en elektrische fietsen, hier vind je de complete collectie Dutchebike fietsen voor de laagste prijzen!

Online Dutchebike kopen

Welk model Dutchebike kopen?

Laten we voorop stellen dat alle eBikes van dit merk van hoge kwaliteit zijn, let wel op het type, de toepassing en de persoon die op de fiets zal rijden. Hier zijn enkele specifieke eBikes van dit merk:

Dutchebike Cargo

Als je op zoek bent naar een stevige fiets met flink wat ruimte voorop om spullen te vervoeren is de Cargo echt een stoere eBike voor jou. De drager is bevestigd aan het frame zodat je ook met een zware lading moeiteloos kunt fietsen.

Dutchebike Voltage

Dit is een prachtig vintage model met klassieke vormen en kleuren. In combinatie met een mand of houten krat is het net alsof je een tijdreis maakt naar vroeger. Het grote verschil is de moderne motor met accu waarmee iedereen van student tot bejaarde heerlijk kan fietsen!

Dutchebike City

Op zoek naar een Dutchebike die goedkoop en toch veelzijdig is? Wat dacht je van de City met zeven versnellingen, trapondersteuning in drie standen, een LED bediening op het stuur en loopondersteuning. En dat voor een zacht prijsje.

Online Dutchebike kopen

Dutchebike Touring

Je wilt niet alleen een Dutchebike kopen, je wilt er uiteraard ook op fietsen! Met de Touring uitvoeringen kom je verder zonder energie te verliezen met tegenwind of bergop. Het grote aantallen versnellingen en variabele trapondersteuning maakt lange ritten echt een plezier.

Dutchebike Mama

Op deze fiets kun je maar liefst twee kinderzitjes plaatsen, daarnaast is deze fiets uitgevoerd met een lage instap waardoor je balans kunt houden met opstappen en afstappen. Ook voor mensen met een beperkte motoriek is dit een fantastische eBike.

Dutchebike Triple

Deze elektrische fiets is ideaal voor mensen die niet steeds willen of kunnen opstappen en afstappen. Met de twee wielen achter blijf je altijd in balans, met de krachtige motor kun je comfortabel rijden.

Fast & Furious levert niet alleen online goedkoop Dutchebike elektrische fietsen, we bieden ook een uitstekende service voor al onze klanten. Bekijk direct het complete assortiment in de webshop.